Luchtcomfort Nieuws

Openingstijden zomerperiode

Gedurende de komende vakantieperiode werken wij met aangepaste openingstijden. Onze hoofdvestiging in Bergschenhoek blijft tijdens deze periode geopend. De vestigingen in Eijsden en Staphorst zijn gedurende de zomerperiode een aantal weken gesloten.


Berichtgeving omtrent uitbraak coronavirus

Hierbij willen wij u informeren omtrent de maatregelen die Bergschenhoek Luchtcomfort heeft genomen als reactie op de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en daarbij genomen maatregelen door de Rijksoverheid in Nederland. 

Bergschenhoek Luchtcomfort heeft en volgt alle maatregelen op zoals deze door de Rijksoverheid zijn of worden uitgevaardigd. De continuïteit van onze bedrijfsvoering is momenteel nog zoals u dat van ons gewend bent en wij hebben passende maatregelen genomen om dit waar mogelijk ook zo te houden.


Prijsaanpassing Bergschenhoek Luchtcomfort per 1 april 2020

Helaas zien we ons volgend jaar ook geconfronteerd met een aantal sterk gestegen kosten waarop wij geen directe invloed hebben. Het meest in het oog springend is uiteraard de CAO verhoging in de Klein Metaal welke meer dan 6% op jaarbasis bedraagt. Ook de kosten in energie, materialen en transport zien we flink stijgen.

Bovenstaande in ogenschouw nemend zijn wij als Bergschenhoek Luchtcomfort genoodzaakt om per 1 april 2020 een algemene prijsaanpassing door te voeren van 2,5% op onze meeste productgroepen.


Vestiging Barendrecht per 1 mei 2019 gesloten

Steeds meer klanten bestellen bij R-Vent via onze webshop (webshop.ihb.nl) en maken gebruik van onze elektronische bestelmogelijkheden. Door de toename van de onlinebestellingen en het daarmee afnemende aantal afhalende klanten is besloten onze vestiging in Barendrecht per 1 mei 2019 te sluiten. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het eventuele ongemak dat deze sluiting voor u veroorzaakt.


Climate Recovery fors in prijs verlaagd!

Climate Recovery, het eerste flexibele geïsoleerde kanalen en hulpstukken portfolio gemaakt uit glaswol is nu extra voordelig geprijsd. Het lichtgewicht, geïsoleerde kanaalsysteem is tot 90% duurzamer en meer dan 50% lichter ten opzichte van de standaard stalen ventilatiekanalen met na-isolatie. Climate Recovery is eenvoudiger te transporteren en halveert de installatietijd. 


12

Theme picker